Penkerios varžybos – trejos pergalės

Nuo rugpjūčio mėnesio sužaidėme penkerias varžybas iš kurių laimėjome tris rezultatas neblogas, tačiau buvo didelių problemų su komplektacija – trūko žmonių. Rungtynėse prieš Spartanus reikėjo netgi “skolintis” žiūrovą, kad būtume septyniese. Prisidarėm gėdos..

Nadruvis vs Vienas Vienas 2011 08 05

Rugpjūčio 5 d. sunkiai išplėšėme pergalę prieš “Vienas Vienas”. Rungtynių pabaigoje žaidėme net 4 gynėjais, kad galėtume išsaugoti teigiamą rezultatą. Esminė pergalės priežastis buvo techniškiausio žaidėjo pastatymas centre gynyboje. Šią užduotį puikiai atliko Evaldas – atlikdavo laiku perdavimą, suspėdavo ir į gynybą ir į puolimą, o taip pat įmušė du įvarčius iš trijų. Vieną pridėjo Mantas Valukonis. Galutinis rungtynių rezultatas 3:č mūsų naudai.

Nadruvis vs Spartanus 2011 08 07

Po dviejų dienų susitikome su “Old school”, kurios dėl nesuprantamų priežasčių nesame įveikę, neįveikėme ir šį kartą. Rungtynės neapsiėjo be kuriozų – antro kėlinio pradžioje varžovų lyderis gauna raudona kortelę už labai grubų Mindaugo Vaitiekaičio pargriovimą. Labai keista, bet Mindaugas dėl nesuprantamų priežasčių taip pat gauna geltoną kortelę. Kaip ten bebūtų mūsų aikštelėje lieka vienu daugiau. Tuo viskas nesibaigia, nes varžovų lyderis atsisako palikti aikštelę ir teisėjas priėjęs prie vieno iš mūsų žaidėjų pasiūlo mums pergalę 3:0, tačiau vienas mūsų žaidėjas savavališkai nusprendžia, kad reikia žaisti toliau ir parodo teisėjui, kad pergalės jam tokiu būdu nereikia. Teisėjas liepia tęsti žaidimą, bet kiti komandos nariai buvę atokiau labai pasipiktina tokiu elgesiu turint omenyje komandos situaciją vasaros metu: turnyrnės lentelės apačia, nesirenkama į varžybas, keitimų neturėjimas 30 laipsnių karštyje. Tai ir buvo lemtinga  akimirka, kuria galėjome pasinaudoti, tačiau vienas nusprendė už visus. Svilinančiame karštyje nieko gero nesugebėjome sukurti, o varžovai pavojingai atakuodavo. Mūsų komandos stovykloje prasidėjo sumaištis, skubėjimas, individualūs veiksmai, kurie privesdavo prie bedančių nepavojingų veiksmų varžovams. Negana to, rungtynių pabaigoje mūsų gynejai norėjo išspausti sūrį iš varžovo, kuris krisdamas parvertė ir vieną mūsų žaidėją. Teisėjas, kuris nekontroliavo visų varžybų, istraukė antrąją geltoną kortelę Mindaugui. Pašalinimas iš aikštės, kuris jau nieko nelėmė. Prakišom 1:2. Vienintelį įvartį rungtynių pradžioje įmušė E. Garbauskas.

Nadruvis vs Spartanus 2011 09 02

Ką čia ir bekalbėti kai reikia “skolintis” žiūrovą, kad pažaistų…Pirmąjį kėlinį “atsilaikėme” – pralaimėjom 0:2, o antrajame pavargome ir praleidome dar 4 įvarčius. Pažiūrėjus į Spartanus atsarginį suolelį buvo gražu – keturiolika žaidėjų! Skiriu šiai komandai pirmąją vietą. Galutinis rezultatas 0:6.

Nadruvis vs 3D 2011 09 05

Atrodo, kad žemiau kristi nebuvo įmanoma. Geros žinios buvo tos, kad keli žaidėjai grįžo iš užsienio degdami noru spardyti kamuolį. Susirinkome kaip niekad – keturiolika! Labai norėjome laimėti ir buvome visi užsidegę nesvarbu, kad 3D lyderiai – norėjome tų trijų taškų. Po šių varžybų kaip ir atgijo viltis suformuoti normalią komandą, o gal tai tik laikina? Vis dėl to, laimėjome o pergalingą trečiąjį įvartį esant rezultatui 2:2 įmušė mūsų traukinys Laimis. Finale 3:2 pergalė.

Įvarčius pelnė: Laimis Jonikaitis -2, Deividas Fiodorovas  – 1.

Nadruvis vs Taurakiemis 2011 09 16

Klampus tas Taurakiemis, niekaip mes jiems neprimušame daug įvarčių, o pirmąjį pelnėme tik antrajame kėlinyje. Baigti teko šešiese, nes Laimis gavo raudoną kortelę. 3:0 išvargome pergalę.

Įvarčius pelnė: Laimis Jonikaitis – 1, Edvinas Apet – 1, Evaldas Garbauskas – 1.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.