Nadruvis : Elodena – 2 : 5. 2010 03 27

Pirmąsias salės futbolo rungtynes Nadruvio komanda žaidė su elodeniečiais 2009 m. pavasarį. Tai buvo pradžia salėje…Galima sakyti, kad Elodena Nadruvį “užvedė ant kelio”.

Pirmajame rate jau buvome susitikę, o rungtynių rezultatas baigėsi 11:8 Elodenos naudai. Tiesa, apmaudžiai pavėlavome į rungtynių pradžią ir kol viską sustygavome rezultatas tapo 4:0 Elodenos naudai. Ko gero, tada šis nutikimas ir nulėmė rungtynių baigtį.

Prieš antrąjį komandų susitikimą troškome atsirevanšuoti ir visa rungtynių pradžia tai žadėjo. Nepaleidome, kaip seniau buvo įprasta, rungtynių pradžios. Pirmieji įmušėme įvartį (Darius Lažauninkas) pirmajame kėlinyje ir ilgokai pirmavome. Tik po nelemtos klaidos Elodenos Tautvydui Petrušaičiui pavyko įmušti išlyginamąjį įvartį.

Deja, paleidome antrojo kėlinio pradžią ir Elodenos traukinys atitrūko. Vis dar nesiseka tinkamai išnaudoti progų, kurių buvo išties nemažai. Nemažai progų turėjo ir Elodenos futbolininkai, tačiau vartus puikiai gynė Marius Valaitis laiku išbėgdamas iš vartų. Vis dėl to, Elodenos šūviai buvo tikslesni, o mūsų neišnaudotų progų skaičius artėjo Gineso rekordo link. Galutinis rezultatas 2:5 Elodenos naudai po Arūno Jankūno  įvarčio. Duobę baltai juodiems iškasė Elodenos žaidėjas Tautvydas Petrušaitis pelnęs tris įvarčius.

Nepaisant visko, pradedame žaisti komandinį žaidimą. Atrodo viskas klostosi gerai tik trūksta užbaigimo. Gynyba dirbo taip pat neblogai – pavyko pristabdyti pagrindinį Elodenos puolėją Arūną Pinaitį pelniusį du įvarčius. Tikiuosi, kad dedame puikų žaidimo pagrindą kitam sezonui.

Malonu, kad po rungtynių komanda buvo geros nuotaikos, iš tikrųjų, žaidėme neblogai, kovojome, o laimėjimai ateis su laiku.

Daugiau nuotraukų galite rasti čia.

Comments are closed.