Nadruvis : SK Brig – 3:6

Meluočiau sakydamas, kad nesitikėjome laimėti. Aišku, SK Brig stipri komanda – kur kas geriau susižaidusi salėje nei mes ir galbūt jų žaidimas iš šono buvo gražesnis, bet turėjome apie 10 progų ir neįmušėme įvarčių. Neįmuši tu – įmuš tau. Taisyklė, kurią žino visi.

Rungtynės prasidėjo gana padrikai. Pirmąjį smūgį priešininkų vartų link atliko Arūnas Jankūnas. Rungtynių pradžia buvo daug žadanti. Brigui vis nesisekdavo smūgiai mūsų vartų link. Drausminga gynyba ir gerai pasirinkta taktika davė savo rezultatų – komandą į priekį išvedė Mantas Valukonis, pelnydamas gražų įvartį iš kairio krašto. Po keletos akimirkų brigiečiai atstatė pusiausvyrą, bet neužilgo tas pats Mantas po Arūno perdavimo vėl padidino persvarą. Brigiečiai dar labiau pradėjo mus spausti ir pirmo kėlinio pabaigoje išlygino rezultatą. Po pirmojo kėlinio 2:2.

Antras kėlinys buvo visiškai nepanašus į pirmąjį. Nuovargis nuolatinis varžovų spaudimas, o gal ir praktikos stoka įvėlė komandą į chaotišką žaidimą, kuris buvo naudingesnis Brig komandai. Atrodo, tada pamiršome visas taktikas.

Iš tikrųjų, gniuždė neišnaudotos progos. Brig per antrąjį kėlinį įmušė 4 įvarčius, o nadruviečiai tik 1 ir vėl Mantas Valukonis. Pritrūko sėkmės, o gal agresyvumo…?

Malonu, kad kova baigėsi nedideliu įvarčių skirtumu. Tai rodo, kad kovojome, stengėmės ir komanda turi ateities perspektyvą.

Fantastiškai žaidė vartininkas Marius atrėmęs neįtikėtinus smūgius į viršutinį štangą ir apatinį vartų kampą. Galima sakyti, kad tai didžiausias šio sezono atradimas ir geriausia kas galėjo nutikti Nadruvio komandai. Beje, Marius žaidė traumuotas, todėl ką jis iš tikrųjų moka pamatysime vėliau.

Tikikimės, kad antrajame rate pavyks atsirevanšuoti SK Brig.

Komandai šiose rungtynėse įvarčius pelnė:

Mantas Valukonis – 3.

Video čia.

Comments are closed.