Sužaistos draugiškos rungtynės su Simu

Vakar, birželio 18 d. buvo sužaistos draugiškos rungtynės su Simo* komanda.  Jau prieš keletą dienų internete virė aršios diskusijos dėl šių rungtynių baigties, nors tai turėjo būti tik treniruotė.  Keletas Simo* žaidėjų viešai paskelbė, kad šį kartą Nadruvį “sumuš kaip žvynus”. Deja, nelabai suprantu ką tai reiškia…

Na, o buvo taip… Pirmos minutės kaip visada pasireiškia nervingumu, todėl aikštelėje vyravo chaosas. Komandos ramstis gynyboje Žilvinas kaip visada atvyko pavėlavęs, bet savo atėjimu suteikė komandai pasitikėjimo savo jėgomis ir puikiai atmušinėjo priešininkų atakas. Komandą palikus dviems žaidėjams atsiskleidė saugo/puolėjo pozicijoje žaidžiantis Gytis pelnęs įvartį pirmajame kėlinyje.  Na ką čia atsiskleidė – jis jau seniai dideliais žingsniais progresavo ir tikrai neliko nepastebėtas, todėl, tikėkimės, kad Gytis ir toliau tobulės.

Deja, saugų grandis šį kartą nieko įspūdingo nesukūrė neskaitant keletos progų, todėl rezultato niekaip nepavyko padidinti. Simas* atakavo, bet niekaip nepataikydavo į vartus. Be abejo, tai ir mūsų vartininko Giedriaus nuopelnas. Šį kartą sužaista buvo beveik be klaidų.

Antrojo kėlinio pradžioje Simas* išlygino rezultatą, tačiau tuo viskas ir pasibaigė. Rezultatas lygus 1 : 1. Reikėtų pažymėti, kad Nadruvis žaidė ne pilnos sudėties, o trūko kaip tik puolimo. Tikėkimės, varžybose su Simu* 2009 06 27 susirinks visi pajėgiausi žaidėjai.

NADRUVI VARYYYYK !!!


*-Simas yra futbolo komanda žaidžianti Šakiu SFL.

Comments are closed.