Nadruvis : Sukabletaškiai – 2 : 0

Pergalė!

Nesvarbu ar rezultatas 10 : 0 ar 1 : 0 – svarbiausia, kad iškovojome pergalę.

Vos tik atvykę į Jankus nustebome nebloga aikštės danga ir normalia vartų struktūra. Aikštė tikrai buvo gražesnė nei Kriūkuose.

Jau septintą minutę Darius Lažauninkas įmušė įvartį į priešininkų komandos vartus. Neilgai trukus pasižymėjo ir Žilvinas Šimaitis nuginklavęs Sukabliataškių vartininką. Beveik visą pirmąjį kėlinį Sukabliataškių komanda taip ir nieko nesukūrė, nes atsimušdavo į puikią Nadruvio komandos gynybą.

Šiandien Nadruvis buvo gausiai susirinkęs. Žaidėme prieš turnyro autsaiderius, todėl norėjosi, kad aikštelėn išbėgtų visi komandos nariai.

Antrąjį kėlinį Nadruvio ekipoje debiutavo Ignas Duoba ir Tomas Čeplevičius. Gal šie žaidėjai pagaliau pajus žaidimo skonį ir atvyks į likusias rungtynes neraginami. Taip pat komandoje debiutavo ir vienas iš Nadruvio įkūrėjų Vilius Vaivada. Vilius prieš pat Šakių SFL turnyrą buvo gavęs čiurnos traumą. Tuomet Vilius buvo gana neblogai pasiruošęs sezonui. Tikėkimės šis žaidėjas greitai atsigaus. Antrajame kėlinyje, priešininkai pasinaudoję rokiruote Nadruvio komandoje pabandė paspausti ir jiems – tai neblogai pavyko, nors ir be įvarčių.

Progų turėjome daug, bet kaip jau tampa tradicija – nepavyko jų išnaudoti.

Sveikinu visus su pergale!

Video rasite čia.

Comments are closed.