Pirmosios trys rungtynės 2009 m. Šakių SFL

Nadruvis : Sklypas- 1:4.

Na, jau kelionė į Kriūkus nieko gero nežadėjo.  Pliaupė lietus, telkšojo balos. Nusimatė pasimaudymas purvyne. Tiesa, keletą dienų prieš tai buvome atvažiavę apžiūrėti stadiono, kuris tą kartą nepasirodė baisus.  Išlipus iš automobilio iš karto nupurtė drebulys: šalta ir lyja. Na, o aikštė…tragiška. Ypatingai prie vartų atrodė, kad čia kiaulių migis buvo. Kamuolys skriedavo neprognozuotai. Pirmieji du įvarčiai taip pat prisidėjo, kad išmuštų mus iš vėžių. Pirmojo kėlinio pabaigoje atrodė, kad periimame iniciatyvą, tačiau įvarčio pelnyti vis nepavykdavo. Antrąjame kėlinyje Žilvino įmuštas įvartis turėjo grąžinti viltis kovoti dėl pergalės, bet Sklypo kontratakos galutinai palaidojo mūsų viltis. Visi dalykai susidėjo į krūvą vienu metu, ko pasekoje pralaimėjome.

Nadruvis : Brig – 4:1.

Norėjome pergalės, bet prieš varžybas buvome pesimistiškai nusiteikę, nes girdėjome įvairiausių gandų apie Brig komandą. Kaip paaiškėjo vėliau, Brig atvyko į varžybas nepilnos sudėties.  Rungtynės prasidėjo nervingai. Labai greitai praleidome įvartį į savo vartus. Kėliniui įpusėjus perėmėme iniciatyvą ir pradėjome spausti priešininkus. Keletas neišnaudotų progų ir pirmasis kėlinys baigėsi 0 : 1. Velniava, nejaugi pasikartos Cunamio scenarijus? Baigę pirmąjį kėlinį turėdami iniciatyvą, nepaleidome jos ir antrąjame. Po Žilvino Šimaičio perdavimo Andrius Žemaitis atidarė mūsų įvarčių statistiką. Po to, neilgai trukus pasižymėjo Darius Lažauninkas ir Mantas Maknevičius (du įvarčiai).  Rezultatas 4 : 1 išliko nepakitęs ir šventėme pirmąją oficiąliąją pergalę!

Nadruvis : Cunamis – 1:3.

Pirmosios rungtynės mums buvo tarsi nesusipratimas.  Trūko susižaidimo, nes iki tol buvome susitikę visi tik vieną kartą.  Nors atakavome, tačiau vartai buvo tarsi užrišti. Nenudžiugino ir įvartis, kurį Cunamio gynėjas įsimušė sau i vartus. Pirmas blynas prisvilęs…

Comments are closed.