Antrojo rato pradžia pradėta pergale. Nadruvis:Vulkanas 94 – 12:0. 2010 02 06

Jei dirbi negali visą laiką nesisekti…

Prieš rungtynes su Vulkano jaunimu visi žinojome, kad pergalė reikalinga kaip oras norint pakeisti savo poziciją turnyrinėje lentelėje. Meluočiau, jei sakyčiau, kad tai mums buvo netikėta. Treniruotės ir komandos narių pasiaukojimas davė savų vaisių. Malonu, kad nepraleidome nei vieno įvarčio, tačiau – tai ir Vulkano jaunimo nuopelnas, kurie nesugebėjo atlikti trenerio keltų uždavinių.

Nadruviui sekėsi gynyboje ir puolime. Progų buvo nemažai ir rezultatas galėjo būti skaitlingesnis. Tiesa, progų turėjo ir Vulkano jaunimo komanda, tačiau tada nebuvo jų diena. Kamuolys apvalus ir dažnai pakiša kiaulę, o šį kartą ta kiaulė perbėgo kelią Vulkano 94 futbolininkams. Galbūt, po keletos metų mes jau nesugebėsime įveikti Vulkano 94′ todėl džiaugiamės šia pergale.

Nadruviui 4 įvarčius šiose rungtynėse pelnęs Arūnas Jankūnas, kuris iš viso jau 19 kartų baudė priešininkus šiame sezone ir yra rezultatyviausias komandos žaidėjas. Mantas Valukonis taip pat prisidėjo 4 įvarčiais. Mantas Gudonis ir Giedrius Girdauskas įmušė po du įvarčius.

Gana sėkmingai į žaidimą įsijungė naujasis žaidėjas Aidas Tirlikas, kuriam pritrūko vos keletos centimetrų įvarčiui įmušti.

Nadruvis pries Vulkana94

Daugiau nuotraukų čia.

Comments are closed.