Nadruvis : Strike – 15:2. Pirmoji pergalė salės turnyre.

Šakių derbis, kurio daug kas laukė. Laukėme ir mes. Tikėjomės laimėti, nes trauktis nebuvo kur – reikėjo taško norint išbristi iš turnyrinės lentelės dugno.

Rungtynės prasidėjo nervingai ir chaotiškai. Žinojome, kad chaotiškas žaidimas mums neparankus, tačiau sunkiai sekėsi susitvarkyti su jauduliu. Pirmąjį įvartį po gražaus perdavimo nuo kampinio įmušė Mindaugas Vaitiekaitis. Po to sekė Dariaus Lažauninko ir Arūno Jankūno taiklūs šūviai. Apmaudžiai praleidome įvartį pirmojo kėlinio pabaigoje į savo vartus kurioziškoje situacijoje. Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 4:1 Nadruvio naudai.

Pertraukos metu vykęs pasitarimas, atrodo, viską sustatė į savo vietas. Po labai prasto pirmojo kėlinio pabudo Mantas Gudonis iššovęs net 5 įvarčius bei Paulius Valaitis pridėjęs 3. Labai gražų ir greitą įvartį nuo vidurio aikštės įmušė Darius Lažauninkas. Priešininkų vartininkas tuo metu buvo užsiėmęs nugaros krapštymo reikalais ir visai nepastebėjo atlekiančio kamuolio. Tiesa, Strike vartininkas atrėmė nemažai mūsų šūvių žaidimo ir baudinių metu.

Galutinis rezultatas 15:2 FK Nadruvio naudai. Pergalė laukta, maloni ir priduosianti pasitikėjimo ateinančioms kovoms.

FK Nadruviui įvarčius pelnė:

Mantas Gudonis – 5,

Arūnas Jankūnas – 3,

Darius Lažauninkas – 3,

Paulius Valaitis – 3,

Mindaugas Vaitiekaitis -1.

Comments are closed.