Salės turnyro Let’s GO apžvalga. Paskutinios trejos rungtynės prieš atkrentamąsias

Nadruvis : Smūgis – 7 : 3 (2:1). 2012 01 21

Sunkokos rungtynės, kur pirmajame kėlinyje rezultatas buvo tik 2:1 mūsų naudai, tačiau antrajame reikalai pajudėjo į gerąją pusę. Video prieš Smūgį.

 

Nadruvis – Ref-KK 7:8 (1:5). 2012 01 30.

Atrodė, kad pralaimėjome rungtynes jau pirmajame kėlinyje, tačiau antrajame pavyko atsilošti ir išlyginti rezultatą, tačiau pačioje rungtynių pabaigoje iki galo neapsigynus priekinės linijos žaidėjui praleidome įvartį ir patyrėme antrąjį pralaimėjimą. Video Nadruvis : REF KK.
Įvarčiai: Eimantas Vytuvis -1, Vytautas Griskevicius -2, Ugnius Veprauskas -2, Evaldas Garbauskas -1, Aistis Stanaitis -1. Įspėjimai: Marius Stankevičius.

 

Nadruvis – Potvynis 9:0 (4:0). 2012 02 10.

Akivaizdi pergalė, tačiau vis nesustojantis žarstyti komplimentus V. Griškevičius buvo pašalintas iš aikštės ir kaip pasirodė veliau – suspenduotas trejomas rungtynėms, kas reiškia – karjera šiame turnyre baigėsi. Neatsakingas ir neapgalvotas poelgis turint omenyje – tai, kad komanda pateko į atkrintamąsias rungtynes, o šio žaidėjo netektis komandai yra didelė.
Įvarčiai: Tadas Vitkauskas -1, Vytautas Griškevičius -1, Evaldas Garbauskas -2, Aistis Stanaitis -2, Meirūnas Stankevičius -3.

Įspėjimai: Meirūnas Stankevičius, Vytautas Griškevičius.

Pašalinimai: Vytautas Griškevičius.

Rungtynių prieš Potvynį video.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.