Nepraleiskime šanso!

VŠĮ “Sporto renginių ir laisvalaikio organizatorius” kartu su LFF ir KAFF ragina visus Lietuvos futbolo mėgėjus ir prijaučiančius šiai sporto šakai burtis į komandas ir dalyvauti 7 prieš 7 futbolo turnyre. Spalio 23-24 dienomis vyksiantis turnyras apvainikuos sėkmingai pasibaigusias KAFF 7×7 mėgėjų lygos varžybas, kuriose šiemet varžėsi net 30 komandų iš Kauno miesto ir jo regionų.

Visgi šio turnyro organizatoriai tikisi sulaukti komandų ne vien iš Kauno ir ragina ir kitų miestų, bei miestelių futbolo mėgėjus burtis į komandas. “Šiame turnyre gali dalyvauti visi norintys. Nesvarbu ar tu iš Kauno, Vilniaus ar kito miesto. Mūsų tikslas yra sukviesti visus futbolui neabejingus žmones, kad šie galėtų gerai praleisti laiką kartu su savo draugais, kolegomis ir bendraminčiais. Svarbu kad mūsų būtų daug ir mes galėtume mėgautis futbolu”, – teigė mini turnyro organizatoriai.

Šio turnyro metu KAFF 7×7 mėgėjų lygos varžybose dalyvavusios komandos galės tarpusavyje dar kartą išbandyti jėgas, o naujos ekipos turės progą susipažinti su varžybų vykdymo sistema bei NFA dengto maniežo dirbtine aikšte.

Šiame turnyre bus leidžiama dalyvauti visiems futbolo mėgėjams – tiems kurie žaidžia ne aukštesnėje nei III lygoje. Komandos turnyre sužais minimum tris rungtynes, o pasirodžiusios sėkmingai pirmajame etape gali tikėtis sužaisti ir daugiau. Rungtynių trukmė – vienas kėlinys, kuris truks 20 minučių. Komandos savo sąrašuose gali turėti iki 20 žaidėjų.

Dalyvio mokestis (komandai) – 200 lt. (Komandai – 3-5 rungtynės). Turnyro vieta – NFA dengtas maniežas, Kaunas, Aušros g. 42D.

Atspausdintas paraiškas (parsisiųsti) ir dalyvio mokestį prašome iki spalio 22 dienos, 18 val. imtinai, pristatyti į “Sportfan” parduotuvę, kuri randasi Nacionalinės futbolo akademijos patalpose, adresu – Aušros g. 42 D. Informacija tel. 8610 14466 Rolandas Dubosas.

Turnyro burtai ir komandų paskirstymas į grupes vyks spalio 22 dieną 19 val. Nacionalinėje futbolo akademijoje.

Informacija – KAFF.lt

Comments are closed.